در همدان؛
تولید سالانه بیش از ۳۱ هزار تن گوشت قرمز
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از تولید سالانه ۳۱ هزار و ۸۰۰ تن گوشت قرمز در استان همدان خبر داد.
- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان ؛ علی خدارحمی گفت: ۱۹ هزار تن از گوشت تولیدی استان همدان برای مصرف داخل و ۱۲ هزار و ۸۰۰ تن آن به دیگر استانهای کشور ارسال میشود.
وی افزود: مصرف روزانه گوشت قرمز در استان همدان ۵۲ تن و سرانه مصرف آن نیز در استان همدان ۱۰ کیلوگرم است.
وی گفت: میزان تولید گوشت گوساله در همدان در سال ۱۹ هزار و ۳۰۰ تن و گوشت گوسفندی ۱۲ هزار و ۷۰۰ تن است.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: ۵۶ هزار و ۵۹۲ نفر در بخش دامداری استان مشغوال به کار هستند که از این تعداد ۱۹ هزار و ۹۰۰ نفر در بخش دامداری سنگین و ۳۶ هزار و ۶۸۰ نفر در دامداری سبک فعالیت میکنند.
وی گفت: در استان همدان ۳۳۷ هزار و ۷۰۰ دام سنگین و یک میلیون و ۳۹۲ هزار راس دام سبک وجود دارد.
خدارحمی افزود: در استان ۳۸۶ واحد گاوداری شیری با ۵۲ هزار و ۴۷۰ راس دام سنگین و ۳۰۰ واحد گوساله پرواری با ۳۲ هزار راس وجود دارد.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: همچنین میزان تولید سالانه شیر در استان ۳۴۶ هزار و ۲۰۰ تن است که ۲۰۸ هزار تن در داخل استان استفاده میشود و ۱۳۸ هزار و ۲۰ تن به دیگر استانهای کشور ارسال میشود.